Yüzlerce Kişi Bu İftarda Buluştu

Hasankadı Belediyesi tarafından Belediye binası önünde düzenlenen halk iftarına yüzlerce kişi katıldı. Bartın ve çevre bölgelerden de çok sayıda davetlinin katıldığı iftarda yüzlerce kişi bir arada oruç açtı.

Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan iftar öncesi iftar programına katılan tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbetlerde bulunan Başkan Erdoğan, “Sizlerle bir arada iftar programı düzenlemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Böyle güzel bir akşamda, böyle bir iftar programında bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir akşam ve Allah niyetimizi muradımıza erdirsin.” Dedi.

İftar programında Kur’an-ı Kerim Tilaveti de sunulurken iftar vakti edilen dualar eşliğinde programa katılanlar oruçlarını açtılar.

İftar programına Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Arslan, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Bartın eski Milletvekili Asım Kulak, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulsetter Bayram, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri de yer aldı.