»

MEYDAN DÜZENLEME VE YOL KAPLAMALARI YAPIM İŞİ PROJEMİZ TAMAMLANMAK ÜZERE..!

Beldemiz Merkez Mahallesi Camii meydanı ile Şehit Ahmet DÖNMEZ, Şehit Asyeğmen Murat ÖZGÜN, 6,7 ve 8 Nolu Sokaklar ile Mustafa Kemal ATATÜRK Caddesi, Şabankadı Mahallesi Hürriyet Caddesi ve Yıldıray BAŞTÜRK sokakta yol kaplamalarında toplam 10.000 metre kare antik küp parke (zar parke) kaplaması, yaya kaldırımı ve yürüyüş yollarında toplam 5000 metre kare Traverten Doğal taş uygulaması, yanı sıra Merkez Camii ve Belediye Sokakta modern aydınlatma uygulamaları, yine Merkez Camii önünde siyah granit kaplamalı ATATÜRK büstü, ahşap uygulamalı oturma gurupları ve granit kaplama led aydınlatmalı süs havuzu, Şabankadı Mahallesi Hürriyet Caddesi başlangıcında bölgenin önceden akarsuları üzerinde bulunan Değirmenlerini sembolize eden şekli ile yapılan saat kulesi ve toplam 400 adet Golden River-Mavi Servi ağacı ile çeşitli tür ve cinste çiçek dikimi yapılarak yaşam alanlarının görselliği ön plana çıkarılmıştır. Uygulanan bu projenin hazırlık aşamasında İller Bankası A.Ş. Kastamonu Bölge Müdürlüğünden finansman sağlanarak müştereken Belediyemiz denetiminde 1 milyon 397 bin 595 TL. bedel ile ihale edilerek projede sona yaklaşılmıştır.